Naast onze groepslessen kunnen we ook lessen verzorgen bij u thuis. Dit kan bij een gastouder zijn, maar ook kunt u met andere ouders een groep samenstellen. Net als tijdens onze ouder en kind lessen, zingen we veel liedjes, we dansen, spelen, maken muziek met muziekinstrumentjes, luisteren, imiteren en noem maar op. Voorop staat dat de kinderen plezier beleven en dat ze op een laagdrempelige manier kennis maken met muziek. Ons motto is dan ook; niks moet, alles mag! Kinderen hoeven niet mee te doen wanneer ze bijvoorbeeld dit nog te spannend vinden, uiteindelijk zullen ze het erg interessant vinden en doen ze enthousiast mee.

Naast plezier maken zorgt het zingen van liedjes voor ondersteuning bij de taalontwikkeling, taalvaardigheid en het vergroten van de woordenschat. Ook kan het helpen bij structuur geven aan de dag, bijvoorbeeld liedjes zingen voor het slapen gaan of op vaste momenten gedurende een dag.

Een les duurt ongeveer 45 minuten en kan in overleg worden ingepland. Het minimum aantal lessen is 3. We bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.