I.v.m. de zwangerschap van juf Sanne geven wij vanaf september t/m januari geen lessen op locatie. Alvast contact opnemen voor een les op locatie vanaf februari 2020 kan wel.

Op veel kinderdagverblijven worden wel liedjes gezongen, maar blijft het er vaak bij om meer met muziek te doen. Ook hebben leidsters vaak niet genoeg ervaring met muziek om de kinderen het begin van muzikale vorming mee te kunnen geven. Met muzieklessen die we op het kinderdagverblijf of peuterspeelzaal kunnen verzorgen, brengen we daar verandering in.

Net als tijdens onze ouder en kind lessen, zingen we veel liedjes, we dansen, spelen, maken muziek met muziekinstrumentjes, luisteren, imiteren en noem maar op. Voorop staat dat de kinderen plezier beleven en dat ze op een laagdrempelige manier kennis maken met muziek. Ons motto is dan ook; niks moet, alles mag! Kinderen hoeven niet mee te doen wanneer ze bijvoorbeeld dit nog te spannend vinden, uiteindelijk zullen ze het erg interessant vinden en doen ze enthousiast mee.

Naast plezier maken zorgt het zingen van liedjes voor ondersteuning bij de taalontwikkeling, taalvaardigheid en het vergroten van de woordenschat. Ook kan het helpen bij structuur geven aan de dag, bijvoorbeeld liedjes zingen voor het slapen gaan of op vaste momenten gedurende een dag.

Een les duurt ongeveer 45 minuten en kan in overleg worden ingepland. We bespreken graag met u de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door gebruik te maken van het contactformulier.