Extra lessen op woensdag voor peuters en kleuters

geplaatst in: Lessen | 0

De aanmeldingen voor onze lessen op zaterdag gingen weer snel. Bij voldoende animo voegen we daar twee extra groepen op woensdagmiddag aan toe. Wil je meedoen, bekijk alle info en meld je snel aan!

Een groep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Deze lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 15:30 tot 16:15 uur in gezondheidscentrum de Techumerpleats, Molkenkelder 2 in Leeuwarden. De les wordt gegeven door juf Coby.

Kijk hier voor alle info en om je aan te melden.

Ook komt er een groep voor kleuters! Waar bij de jongere groepen de interactie tussen ouder/verzorger en kind een belangrijke rol tijdens de les inneemt is dat bij deze groep anders. Vanaf de eerste keer komen de kinderen alleen op les. Deze les is wekelijks op woensdagmiddag van 14:30 tot 15:15 uur in gezondheidscentrum de Techumerpleats, Molkenkelder 2 in Leeuwarden. De lessen zijn bedoelt voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud en worden gegeven door juf Coby.

Kijk hier voor meer informatie over de kleuterlessen en om je aan te melden.

De lessen starten vanaf 3 oktober en zijn wekelijks tot 21 november. In de herfstvakantie is er geen les. Hierna wordt er mogelijk een nieuwe reeks in 2019 gepland.

Lesdata

Woensdag 3, 10, 17 en 31 oktober. 7, 14 en 21 november.

Kosten

€65,-