Groepslessen in Stiens

geplaatst in: Lessen | 0

Vanaf januari 2018 starten we ook in Stiens met groepslessen. Deze lessen, gegeven door Sanne, zijn om de vrijdagochtend in het Takostu gebouw.

Tijdens de lessen doen we heel veel met muziek. We zingen veel liedjes, doen er dansjes of bewegingen bij, er wordt gespeeld, gaan met muziekinstrumentjes muziek maken, luisteren naar geluiden, imiteren en noem maar op. Plezier maken staat tijdens de lessen voorop! Naast plezier maken zorgt het zingen van liedjes voor ondersteuning bij de taalontwikkeling, taalvaardigheid en het vergroten van de woordenschat. Ook kan het helpen bij structuur geven aan de dag, bijvoorbeeld liedjes zingen bij het opruimen van speelgoed, voor het slapen gaan of op vaste momenten gedurende een dag.

Gratis try out

Op vrijdagochtend 19 januari zijn er try outs waar u gratis aan mee kunt doen. Zo kunt u vrijblijvend kennismaken met muziek met jonge kinderen. Om 9:30 uur is de les voor kinderen van 1 tot 2 jaar en om 10:30 is het voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud.

De lessen duren ongeveer 45 minuten en starten vervolgens 2 weken later op 2 februari. De andere lessen vinden plaats op 16 februari, 2 en 16 maart, 6 en 20 april. Per groep is er plaats voor 8 deelnemers, de prijs bedraagt €55,- Aanmelden kan hier.

Meedoen aan de try out?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@muziekclubje.nl

Wilt u zich meteen aanmelden voor de lessen of op zoek naar meer info? Bekijk dan lesinformatie, veelgestelde vragen of mail gerust.