Muziekles voor kleuters

muziekles voor kleutersNaast onze lessen voor kinderen van 9 maanden tot 4 jaar, bieden we ook muziekles voor kleuters aan. Deze les is op woensdagmiddag. Waar bij de jongere groepen de interactie tussen ouder/verzorger en kind een belangrijke rol tijdens de les inneemt is dat bij deze groep anders. Alleen het laatste kwartier van de les zijn de ouders/verzorgers erbij en laten de kinderen zien wat ze allemaal hebben geleerd en gedaan.

Hoe ziet een muziekles voor kleuters eruit?

Tijdens de lessen komen allerlei muzikale aspecten aan bod zoals zingen, luisteren, imiteren, dansen en gebruiken we bijvoorbeeld (ritme) instrumenten. Daarnaast gebruiken we meer onze fantasie en werken we met themalessen. Plezier maken is ook bij muziekles voor kleuters het belangrijkste. Naast plezier maken zorgt het zingen van liedjes voor ondersteuning bij de taalontwikkeling, taalvaardigheid en bovendien vergroot het de woordenschat. Ook kan het helpen bij structuur geven aan de dag, bijvoorbeeld liedjes zingen voor het slapen gaan of op vaste momenten gedurende een dag.

Kinderen maken bij ons op een laagdrempelige manier kennis met muziek. Er moet bij ons niks en alles mag!

Lesinformatie

Onze lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 15:30 tot 16:30 uur in gezondheidscentrum de Techumerpleats, Molkenkelder 2 in Leeuwarden. De lessen zijn bedoelt voor kinderen van 3,5 tot 5.5 jaar oud en worden gegeven door juf Coby. De lessen starten vanaf 9 oktober en zijn wekelijks tot 20 november.  Hierna wordt er mogelijk een nieuwe reeks gepland.

Lesdata

Woensdag 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 november.

Kosten

De kosten bedragen €65,- voor 6 lessen.

Meedoen?

Aanmelden

 

De lessen gaan door bij voldoende animo.